Visual Bornholm

 

 

 

magasinet

En turistguide forklædt som livsstilsmagasin.

 

Visual Bornholm er et inspirationsunivers for læsere, der vil udforske Bornholms gastronomi, kunst og kultur, shopping, natur og klassiske seværdigheder. Magasinet er en visuel æstetisk og vedkommende fortælling om Bornholm, hvis redaktionelle linje har fokus på kvalitet, det lokale, det autentiske og det personlige. Annonceindholdet i magasinet indkorporeres som virksomhedsfortællinger med ‘et redaktionelt feel’. Gennem QR-koder i magasinet ledes læseren til Visual Bornholms website, hvor de kan gå på opdagelse i annoncørernes og det redaktionelle univers på flere sprog.

I hver udgave er der mindst 120 siders billeder, artikler og fortællinger om lokale virksomheder, oplevelser, shopping, overnatning og restaurantbesøg. Magasinet fungerer som en ‘short list’ over de steder og virksomheder, man ikke må gå glip af, når man besøger Bornholm.

Visual Bornholm er magasinet, der vil noget mere. Mere end bare fortælle om Bornholm som destination, men også vise skønheden, stilheden og stemningen. 

interaktivt

Magasiner med langtidseffekt

 

Vores eksklusive magasiner har høj troværdighed og et indhold, som målgruppen opfatter som brugbart, underholdende og attraktivt. Vores magasiner indeholder QR koder, og data viser, at udgivelserne har stor gemmeværdi. Magasinerne bruges længe efter besøget på Bornholm er forbi, og websitet tilgås året rundt fra læsere i mange forskellige lande gennem magasinets QR-koder. Det bruges som planlægningsredskab til næste besøg, til web-shopping efter besøget og endda som ‘coffee table book’. 

OPLAG

FACEBOOK-FØLGERE

QR KODER SCANNET I FORSKELLIGE LANDE

NYHEDSBREV-ABONNENTER

MÅNEDLIGE SIDEVISNINGER

UNIKKE BRUGERE ONLINE PR. ÅR

Testimonials

Hvad kunder siger

“Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Der er - og der har været - meget stor interesse for magasinet. Jeg får ofte meget positive tilbagemeldinger fra vores gæster, når de har kigget i det. Jeg vil da helt bestemt gerne med næste år, hvis der er plads”

– CLAUS BROE, BROE&CO, AAKIRKEBY

“Den reaktion vi oplever her er, at vores gæster synes, at det er et utroligt flot magasin, som de har lyst til at tage med hjem og vise frem. Vi synes selv, at det giver en god ro for helhedsindtrykket, at den enkelte annoncør har hele opslaget for sig selv.”

CHRISTINA ANDREASEN, KALAS, SANDVIG

“Karamel Kompagniet har altid fokus på kvalitet. Det skal kunne mærkes, at vores produkter er lavet med omhu og sans for detaljer. Derfor var Visual Bornholm et oplagt valg for vores annoncering i 2021. Magasinet profilerer de bornholmske virksomheder med en æstetik, som virkelig appellerer til os. Vi overvejer faktisk at skære al anden printannoncering fra i 2022.”

AnnA Zehngraff Knightbridge, Karamel Kompagniet

 

BORNHOLM

Målgruppe

Visual Bornholm er produceret til kvalitetsbevidste livsnydere med hang til autentiske og lokale oplevelser. Magasinet henvender sig til en købestærk målgruppe, som er godt uddannet, prioriterer kvalitet på rejsen, og interesserer sig for design, kvalitetshåndværk, gode råvarer og veltilberedt mad og vin. De prioriterer luksus, men også aspekter som ro, nærvær og fordybelse. De er samtidig villige til at betale ekstra for at bo et godt sted. Det hænger sammen med, at de søger specielle og unikke oplevelser. Oplevelser, som forkæler sanserne og sjælen, og som de forbinder med livskvalitet.

* Læserprofilen for Visual Medias magasiner er baseret på analyser og rapporter om turismeprofiler og demografiske besøgstal fra bl.a. VisitDenmark, Destination Bornholm m.m. samt data fra Google Analytics.

Distribution

 

Turisterne kan nemt få fat i Visual Bornholm. Magasinets distribution er særligt målrettet de steder, hvor turisterne først møder Bornholm. Et primært kontaktpunkt er ombord Bornholmslinjen færger til og fra Bornholm. Magasinet distribueres også i Rønne Lufthavn, på alle øens turistinformationer, og ligger ude på øen hos adskillige bornholmske virksomheder og seværdigheder m.m.. Godt 10% af læserne får Visual Bornholm i samkøb med et andet luksus livsstilsmagasin på Sjælland, som har samme læserprofil, som Visual Bornholms målgruppe. Distributionen udenfor øen giver læseren mulighed for at planlægge sit besøg med henblik på bl.a. overnatning og oplevelser og inspiration til at besøge annoncørernes webshops.

kvalitet

‘One stop’-markedsføring

Kvalitet er altafgørende for at producere et eksklusivt magasin med høj gemmeværdi. Derfor gør vi os umage for at sikre, at læseren står tilbage med en helhedsoplevelse af kvalitet og godt håndværk. Det betyder blandt andet, at vores magasin limbindes i ryggen, trykket på bæredygtigt papir af høj kvalitet og at vi selv deltager i trykstarten. Vores art director designer alle annoncer, alle billeder i magasinet tages af vores professionelle fotograf, og det redaktionelle indhold er velforarbejdet og skabt af vores egne tekstforfattere. Vi bruger også kun professionelle oversættere, gerne ‘native speakers’. Indholdet gennemgår en længere, intern kvalitetssikringsprocess, og vores mål er altid at annoncørernes brand fremstår skarpt og relevant. Med andre ord: når du har booket annoncen hos os, klarer vi resten på baggrund af relevant input fra dig.

Info

Kontakt os

SKRIV GERNE TIL OS

KONTAKTDETALJER

ADRESSE

Østergade 76

3700 Rønne

TELEFON

+45 25 38 00 95

EMAIL

salg@visual-media.dk

CVR

40998187