Visual Copenhagen

 

 

 

magasinet

Livsstilsmagasinet, der guider læseren til Københavns enestående steder

 

 

Visual Copenhagen er et inspirationsunivers for læsere, der vil udforske Københavns gastronomi, kunst og kultur, shopping, natur og seværdigheder. Magasinet er en visuel æstetisk og vedkommende fortælling om København, hvis redaktionelle linje har fokus på kvalitet, det lokale, det autentiske og det personlige. Annonceindholdet i magasinet indkorporeres som virksomhedsfortællinger med ‘et redaktionelt feel’. Gennem QR-koder i magasinet ledes læseren til Visual Copenhagens website, hvor de kan gå på opdagelse i annoncørernes og det redaktionelle univers på dansk og engelsk.

I hver udgave er der mindst 120 siders billeder, artikler og fortællinger om lokale virksomheder, oplevelser, shopping, overnatning og restaurantbesøg. Magasinet fungerer som en ‘short list’ over de steder og virksomheder, man ikke må gå glip af, når man besøger København. Visual Copenhagen er magasinet, der vil noget mere. Mere end bare fortælle om København som destination, men også vise skønheden, stilheden og stemningen.

interaktivt

Magasiner med langtidseffekt

Vores eksklusive magasiner har høj troværdighed og et indhold, som målgruppen opfatter som brugbart, underholdende og attraktivt. Vores magasiner indeholder QR koder, og data viser, at udgivelserne har stor gemmeværdi. Magasinerne bruges længe efter besøget i København er forbi, og websitet tilgås året rundt fra læsere i mange forskellige lande gennem magasinets QR-koder. Det bruges som planlægningsredskab til næste besøg, til web-shopping efter besøget og endda som ‘coffee table book’.

OPLAG

MÅNEDLIGE SIDEVISNINGER*

LANDE HVORFRA QR-KODER ER SCANNET*

* estimeret tal påbaggrund af oplysninger fra Visual Bornholms bruger platform.

københavn

Læserprofil

Visual Copenhagen er produceret til kvalitetsbevidste livsnydere med hang til autentiske og lokale oplevelser. Magasinet henvender sig til en købestærk målgruppe, som er godt uddannet, prioriterer kvalitet på rejsen, og interesserer sig for design, kvalitetshåndværk, gode råvarer og veltilberedt mad og vin. De prioriterer luksus, men også aspekter som ro, nærvær og fordybelse. De er samtidig villige til at betale ekstra for at bo et godt sted. Det hænger sammen med, at de søger specielle og unikke oplevelser. Oplevelser, som forkæler sanserne og sjælen, og som de forbinder med livskvalitet.*

* Læserprofilen for Visual Medias magasiner er baseret på analyser og rapporter om turismeprofiler og demografiske besøgstal fra bl.a. VisitDenmark, Destination Bornholm m.m. samt data fra Google Analytics.

 

Location

Bliv set af både turister og lokale

 

Visual Copenhagen er målrettet de mange danske og internationale turister, der hvert år besøger København. Magasinet læses også af lokale københavnere, der kommer i kontakt med det på nogle af de mange ‘touch points’ i byen, hvor magasinet distribueres. Turisterne kan nemt få fat i Visual Copenhagen. Magasinets distribution er særligt målrettet de steder, hvor turisterne først møder København. Et primært kontaktpunkt er ??? Magasinet distribueres også i Købehavns Lufthavn, på byens turistinformationer, og ligger ude på øen hos adskillige bornholmske virksomheder og seværdigheder m.m..

kvalitet

‘One stop’-markedsføring

Kvalitet er altafgørende for at producere et eksklusivt magasin med høj gemmeværdi. Derfor gør vi os umage for at sikre, at læseren står tilbage med en helhedsoplevelse af kvalitet og godt håndværk. Det betyder blandt andet, at vores magasin limbindes i ryggen, trykket på bæredygtigt papir af høj kvalitet og at vi selv deltager i trykstarten. Vores art director designer alle annoncer, alle billeder i magasinet tages af vores professionelle fotograf, og det redaktionelle indhold er velforarbejdet og skabt af vores egne tekstforfattere. Vi bruger også kun professionelle oversættere, gerne ‘native speakers’. Indholdet gennemgår en længere, intern kvalitetssikringsprocess, og vores mål er altid at annoncørernes brand fremstår skarpt og relevant. Med andre ord: når du har booket annoncen hos os, klarer vi resten på baggrund af relevant input fra dig.

merviden

Bliv Klogere På Visual Media

Specifikationer

Her kan du læse alt det med småt .

Ansvarlighed

Læs om Visual medias ansvarspolitik her.

Booking

Gå direkte til booking af din annonce her.

VisualBornholm

Besøg vores aktuelle website med over 3000 besøg om måneden her.

Info

Kontakt os

SKRIV GERNE TIL OS

KONTAKTDETALJER

ADRESSE

Østergade 76

3700 Rønne

TELEFON

+45 25 38 00 95

EMAIL

salg@visual-media.dk

CVR

40998187