Om Os

 

vores team

Erfarent Team Bag Visual Media

Det er erfarne kræfter, der står bag Visual Medias magasiner. Hos os er din markedsføring i hænderne på professionelt uddannede fagfolk indenfor kommunikation, markedsføring, branding og fotografi og design. Vi er en fast stab på redaktionen, og samarbejder med et af Danmarks førende, miljøbevidste mediehuse omkring tryk og distribution.

Dorthe L. Thornton

Chefredaktør

Dorthe har arbejdet med destinationsmarkedsføring, kommunikation og international virksomhedsbranding i mere end 15 år. Uddannet cand. comm. Tidligere bl.a. marketingchef for destinationsselskab og leder af internationale kommunikationsprojekter i finanssektoren.

Anders Beier

International fotograf

Anders er en internationalt anerkendt, prisvindende fotograf og har mere end 20 års erfaring med reklamebilleder, food photography, landskabsbilleder og portrætter.

Malene Sommer

Art Director

Malene er udannet textil designer og har mange års erfaring som Designer i mode og textil branchen. Hun har videruddannet sig indenfor IT-design, og har i flere år arbejdet med Visual idenditet og brandning af store som små virksomheder lokalt samt internationalt.

Sara B. Gildberg

Tekstforfatter

Pernille Koch Laursen

Tekstforfatter

Info

Kontakt os

SKRIV GERNE TIL OS

KONTAKTDETALJER

ADRESSE

Østergade 76

3700 Rønne

TELEFON

+45 25 38 00 95

EMAIL

salg@visual-media.dk

CVR

40998187